Suntem conștienți legat de nutriție și ne străduim în mod constant să oferim consumatorilor o varietate de produse care să se potrivească cerințelor lor nutritive, continuând în același timp să oferim înaltă calitate și gust.

Woman licking Ice Lolly

Pe tot globul, veți găsi produse FRONERI pe fiecare dintre piețele noastre, care sunt controlate în porții, cu un conținut scăzut de calorii sau grăsimi, cu continut de zahăr redus sau fără adaos de zahăr, fără lactoză, fără gluten sau vegan - doar pentru a numi câteva. Oferind acest spectru de opțiuni, lăsănd consumatorul să decidă care este alegerea potrivită pentru nevoile sale particulare. Credem în moderarea consumului pentru a realiza o dietă echilibrată și sănătoasă.

Ne-am angajat să oferim informații despre sănătate și nutriție faptice și transparente pe ambalajele noastre și să încurajăm mereu consumatorii să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la dieta lor. Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile nutriționale cu privire la oricare dintre produsele noastre, nu ezitați să contactați echipa prietenoasă de servicii pentru consumatori FRONERI din țara dvs. și vă vorajuta plăcere.

Mai jos puteți găsi mai multe informații despre orientările noastre.

NUTRIȚIA Copii


Toate produsele pentru copii lansate trebuie să îndeplinească criteriile FRONERI (pe porție).
• <110Kcal
• <12g Zahar
• <3.8g Grasimi saturate

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

NIRVANA, ALOMA, BEST, TOPGUN, PIRULO, NESQUIK, JOE, KITKAT, NESTEA and MOVENPICK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license